Conversation

Notices

  1. How do I? Get through one night without you? If I had to live without you, what kind of life would that be? Oh and I, I need you in my arms, need you to hold. You're my world, my heart my soul. If you ever leave, baby that would take away everything good in my life. WITHOUT YOU. THERE'D BE NO SUN IN MY SKY. THERE'D BE NO LOVE IN MY LIFE. THERE'D BE NO WORLD LEFT FOR ME. OH AND I. BABY I DON'T KNOW WHAT I WOULD DO. I'D BE LOST IF I LOST YOU. IF YOU EVER LEAVE, BABY THAT WOULD TAKE AWAY EVERYTHING THAT'S REAL IN MY LIFE. AND TELL ME NOW, HOW DO I LIVE WITHOUT YOU? I WANT TO KNOW, HOW DO I BREATHE WITHOUT YOU, IF YOU EVER GO, HOW WILL I EVER, EVER SURVIVE. CASEY, TAKE US THERE, BRING IT BACK. AND TELL ME NOW, HOW DO I LIVE WITHOUT YOU, I WANNA KNOW, HOW DO I BREATHE WITHOUT YOU, IF YOU EVER GO, HOW WILL I EVER, EVER SURVIVEEEEEEEEEE

    Friday, 04-Nov-11 12:39:05 UTC from StatusNet Desktop
    1. @ceruleanspark I am going to favorite this and every time I see you think bad thoughts I will recycle this. Over. And. Over.

      Friday, 04-Nov-11 12:43:57 UTC from web
      1. @fallinwinter It needs to get into the popular notices. I would have possibly the longest ever popular notice then.

        Friday, 04-Nov-11 12:45:16 UTC from StatusNet Desktop
        1. @ceruleanspark I did have that 1k pony episode rhyme thing for a little while, didn't last long though. Getting yours up there would be far more important however.

          Friday, 04-Nov-11 12:49:47 UTC from web